Consolit B.V. Bedrijfsprofiel

Naam:
Consolit B.V.
Adres:
Scheepmakerij 330
3331 MC Zwijndrecht
Telefoon:
078 - 620 25 30
Website:

Consolit B. V. is een professionele ICT-organisatie die bedrijven doelgericht ondersteunt bij het invullen van automatiseringsvraagstukken. Een jong en dynamisch bedrijf met ervaren mensen. Leverancier van slimme en toonaangevende softwareproducten, waaronder AccountView, Cognos, Visipos en Documentmanagement systemen.

Speciaal voor onze klanten hebben wij als Consolit B. V. een eigen supportdesk in huis om zo snel mogelijk adequate ondersteuning te bieden waar dit nodig is. Als het kan wordt u telefonisch geholpen, indien nodig wordt een consultancy afspraak ter plaatse gemaakt.

De drie businessunits van Consolit realiseren voornamelijk oplossingen voor bedrijven in het MKB segment in de vertical: Handel en Logistiek (waaronder, bandengroothandel, technische groothandel, transport en service & maintenance). Consolit behoort al jaren tot de selecte groep van AccountView Expert Centers. Daarnaast is Consolit partner bij uitstek voor uw hardware systemen, webshops en websites. Waar nodig implementeren wij uw aangeschafte software. Wij bieden ondersteuning op maat en onze consultants kunnen voor u de volledige installatie en implementatie doen, maar ook op maat training bieden waar dit nodig is.

ProductenNieuws

 • Deze organisatie heeft nog geen nieuws gepubliceerd!
 • Tip
  Gratis Software Informatiepakket?
  • Selectie - en implementatiegids
  • 25 Nederlands beste cases
  • Materiaal van 3-7 leveranciers
  Gratis informatiepakket aanvragen