Imtech ICT Dynamics Solutions Bedrijfsprofiel

Naam:
Imtech ICT Dynamics Solutions
Adres:
Hogeweg 41
5301 LJ Zaltbommel
Telefoon:
0418-570700

Imtech ICT Dynamics Solutions ontwikkelt en implementeert ERP software met specialisaties in de branches productie, AGF (aardappel, groente en fruit) en handel. Deze oplossingen zijn I-Make (Productiebedrijven), I-Fresh (AGF) en I-Trade (Handelsbedrijven). Onze oplossingen kenmerken zich door een combinatie van standaard- en branchespecifieke functionaliteiten. Alle oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (Navision).

I-Make beschikt naast standaard functionaliteiten ten behoeve van het inkoop- en verkoopproces en de financiële administratie over functionaliteiten kenmerkend zijn voor deze branche: productiestuklijsten en bewerkingsplannen, productconfigurator, configuratie sjablonen en grafisch planbord.

I-Fresh is een standaard ERP-oplossing met functionaliteiten voor de financiële administratie, inkoop- en verkoopprocessen en productieprocessen. Daarnaast zijn in I-Fresh functionaliteiten opgenomen welke kenmerkend zijn voor de AGF-sector, zoals: in- en verkoopcontracten, partijtracering, fustadministratie, verkoopadviesprijzen en eindafrekeningen.

I-Trade bevat alle functionaliteiten die nodig zijn voor het ondersteunen van bedrijfsprocessen bij (internationale en/of technische) handelsbedrijven. Voorbeelden uit een breed scala aan specifieke branche oplossingen zijn functionaliteiten voor het vastleggen en verwerken van omzetbonussen, verkoopacties, transportdocumenten en uitloopartikelen.

Binnen elke oplossing zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het tonen van Management Informatie (BI), kuntNieuws

 • Deze organisatie heeft nog geen nieuws gepubliceerd!
 • Tip
  Gratis Software Informatiepakket?
  • Selectie - en implementatiegids
  • 25 Nederlands beste cases
  • Materiaal van 3-7 leveranciers
  Gratis informatiepakket aanvragen