JP Database Solutions Bedrijfsprofiel

Naam:
JP Database Solutions
Adres:
Aburahout 52
2719 MZ Zoetermeer
Telefoon:
079-7112700

JP Database Solutions, kortweg JPDS, is een softwarebedrijf dat database oplossingen ontwikkelt voor de bouwnijverheid. JPDS heeft zich gespecialiseerd in standaard software voor kopersbegeleiding en relatiebeheer.

JP-Bouwmanagement®

JP-Bouwmanagement is een modulaire database oplossing voor bouw- en aannemingsbedrijven, projectontwikkelaars, bouwadviesbureaus, woningcorporaties, makelaars, installateurs en bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in kopersbegeleiding. JP-Bouwmanagement bestaat uit twee hoofdmodules t. w. :

 • JP-Kopersbegeleiding®
 • JP-Relatiebeheer

JP-Kopersbegeleiding®

Een belangrijk onderdeel van JP-Kopersbegeleiding is de registratie van gekozen (meer- en minderwerk)opties. Per project kan een lijst met standaard opties worden aangelegd. Deze projectgebonden lijst kan weer worden samengesteld op basis van een basislijst of een voorgaand project.

Naast de verwerking van de gekozen (meer- en minderwerk)opties is ook het registreren van alle communicatie en correspondentie erg belangrijk. JP-Kopersbegeleiding integreert sterk met Microsoft Office. E-mail vanuit Outlook kan als communicatie worden geregistreerd m. b. v. e-mailarchivering. Daarnaast kan voor communicatie een taak in Outlook worden aangemaakt. Correspondentie wordt samengevoegd naar Word en ook weer geregistreerd bij de koper van het bouwnummer. JP-Kopersbegeleiding kan zowel voor seriematige nieuwbouw als voor onderhoud- en renovatieprojecten worden ingezet.

JP-Relatiebeheer

Met

ProductenNieuws

 • Deze organisatie heeft nog geen nieuws gepubliceerd!
 • Tip
  Gratis Software Informatiepakket?
  • Selectie - en implementatiegids
  • 25 Nederlands beste cases
  • Materiaal van 3-7 leveranciers
  Gratis informatiepakket aanvragen